Vill du jobba på stans grönaste arbetsplats?

Smakupplevelse, miljö & hållbarhet

Är du en Colorfoodare?

Tycker du om nyttig mat, brinner för service och att ta hand om kunder? Kanske vill du vara med och göra vår värld lite grönare också?

 

Hjälp oss göra en insats för smaklökar, hälsa och en hållbar miljö. Colorfood är stans hetaste arbetsplats med unikt miljötänk som använder närodlade och ekologiska råvaror för att skapa stans godaste och nyttigaste sallader. Vi är ett modernt företag, kontantfritt och använder en digital plattform för att servera kunder på ett effektivt och smidigt sätt – man beställer enkelt i appen, och kommer sen in och hämtar salladen som hänger i en påse och väntar på kunden.

Det går såklart även att komma in och beställa direkt i restaurangen. Som anställd har man en skön miljö att arbeta i med unikt designade lokaler och du ingår i ett härligt team som levererar smakupplevelser utöver det vanliga – färgglad mat, menyer som visar antal kalorier, skräddarsydda sallader, kallpressade juicer och shots, veganska såser och mycket mer.

 

Skicka ett mail till oss med en beskrivning av dig själv och varför du vill jobba hos oss: info@colofood.se

Just nu har vi inga lediga tjänster ute

Håll gärna utkik

 

Här kommer vi att annonsera de tjänster och roller vi söker,

Vi är alltid intresserade av spontanansökningar. Är du intresserad av Colorfood så är du välkommen att sända in din intresseanmälan.

 

Kontakta oss på: jobb@colorfood.se