Om Colorfood

God mat som värnar om miljö, natur och din hälsa och livsstil.

Nyttigt, gott & enkelt

Colorfood grundades för att vi vill att svenskar ska äta nyttig och riktigt god mat som värnar om miljö, natur och din hälsa och livsstil. Vi ser till att hela kedjan är så grön som möjlig, med närodlade och ekologiska ingredienser som vi varje dag sätter ihop till fantastiska matupplevelser.

 

Våra färgglada sallader, smoothies fyllda med superbär, shots och kallpressade juicer gör vi varje dag i vårt kök med frukt och grönsaker, kärlek och omsorg för att du ska bli mätt på rätt sätt och få en smakupplevelse utöver det vanliga. Vi har också som ambition att nå ut till människor som är lite ”sallads-skeptiska”, något som ofta sitter i sen barnsben. Kom igen, ladda ner vår app och testa nu!

Beställ mat online enkelt och smidigt via vår app.

Ett par klick i vår app och din mat hänger klar för upphämtning i vår restaurang. Vi kan såklart även köra ut maten till dig! För oss är det viktigt att använda den senaste tekniken för att förenkla processen med att beställa mat, vilket gör oss effektivare, miljövänligare och kan lägga mer fokus på maten och våra kunder.

 

Du hittar följande rätter i vår fräscha meny:

 

Warm bowl sallad

Cold bowl sallad

Smoothie bowl

Kallpressade juicer (RAW)

Kallpressade shot

Ekologiskt fotavtryck och hållbarhet?

Det är viktigt att vi alla hjälps åt att värna om miljön för att förbättra utsikterna för denna och framtida generationer. Precis som att man kan välja att inte flyga och resa så mycket eller åka kollektivt istället för att ta bilen, kan vi som restaurang välja leverantörer som vi vet håller måttet vad gäller hållbarhet för miljön. Vi ser till att ha en dialog med alla leverantörer och ställer krav på att de, som vi, lever upp till grön produktion av råvaror, transport och andra faktorer som påverkar vårt ekologiska fotavtryck.

Gluten, laktos, veganskt?

Självklart har vi glutenfritt, laktosfritt och riktigt goda veganska val på vår meny. Vi har något gott till alla, det är bara att välja och vraka bland våra super-sallader, juicer, smoothies och shots.

”Må bra mat” – varför äta sallad och frukt?

Det finns en hel del fördomar och förutfattade meningar om frukt och sallad. Det är många som tycker att sallad ”inte är gott”, precis som vissa personer tycker Sushi ”inte är gott”, trots att de aldrig smakat på det. ”Sallad är bara ett tillbehör”, eller ”Sallad mättar inte”. Förutom att vara väldigt nyttiga, kan sallader kan vara väldigt, väldigt goda och mättande! Vi vill att alla ska få testa något hälsosamt, som man blir mätt av, mår bra av och faktiskt blir mycket piggare av. Testa nu genom att ladda ner vår app.